15. okt, 2018

Jyllandringen final

Lördagen började med träning som är på blöt bana och vi känner oss lite osäkra för vi har har inte kört på något regn den här säsongen. Vi åker ut och det känns grymt bra i bil och mig själv som förare. Vi lyckades få till en 4:de tid.
Till kvalet, regnet kommer och går men banan hinner torka upp hyfsat så vi går ut på sliks och även kvalet var väldigt bra och vi tog en 6:te tid.

Söndag:
Race1: Under natten till söndagen regnade det en hel del så när vi kliver upp på morgonen så märker vi att de kommer blir regn däck men tiden går och solen kommer fram men det blir sliks ändå. Starten går och jag kommer i väg riktigt bra men får i 4:an istället för 2:an så tappar ner till 8:de plats. Men vi hade riktigt bra fart så jag var snabbt uppe och dyker på 6:an som inte kollar speglarna så svänger rätt in och där är jag. Så han snurrar så jag får en straff bana och den direkt och riktigt snabbt. Tappar ner till 8:de och en bra lucka fram men tar i kapp på bara några varv och kör om både 7:an och 6:an och tar samtidigt in på 5:an. 6:an hängde på så det blev en bra fight men jag höll 6:an i mål och starta då 1:A i race2.

Race2
Jag starta 1:a, får en bra start kommer in som 2:a i första kurvan och sedan kör 3:an om mig eller snarare på mig så han kommer om men jag hänger på och 2:an får en bestraffning och jag är 2:a igen. Efter bara något varv har jobbat i fatt luckan till 1:an men när jag ska köra om honom för att jag har mycket snabbare fart så går han ut och täcker mig så jag får bromsar mycket hårt då går fjäder benet av så jag snurrar ut i banan igen och flera bilar kör i mig väldigt kraftigt. Tyvärr fick jag parkera pga detta. Men nu ser vi att vi lyckats och visat att vi har farten att vara med och fightas med toppförarna. De är bara att ta med sig det bra från helgen till nästa år och ta nya tag.

Vill bara ge ett extra stort tack till alla som stöttat mig igenom denna säsong med hjälp när vi haft tekniska problem eller bara allmän mental hjälp.

Ett ännu större tack till Er som hjälpt mig igenom denna säsong med sponsring. Vi hade inte klarat något av de vi gör idag utan er , TACK så hjärtligt.

Vill tacka Jimmy som varit med som både lite coach och stöd med mycket med det tekniska.
Tack mamma och pappa för att ni stöttar mig i det jag gör och Emelie och nytillskottet Alwin som stöttar mig vart dom än är i allt.

Isac