30. aug, 2018

Deltävling 4 på Kinnekulle Ring

Vi startade fredagen med 2 träningar och vi fick inte bilen till att lira men försökte så gott vi kunde och det började gå bättre men vi var ändå inte med tidsmässigt.

Lördag morgon började med en träning och vi hade testat nya inställningar igen men det funkade inte alls så vi byggde om bilen helt tills tidkörningen. Bilen funkade och jag kvalade in långt ner i ledet på en 9:de plats men det var mycket jämnt, jag hade sex tiondelar ner till 1:a platsen.

Race1 startade och det blev tight i starten men lyckades vara kvar på banan och tog några placeringar, var nere på en 7:de plats. Efter 2-3 varv så började det regna rejält och det blev väldigt halt, jag saktade ner för jag ville ta mig i mål men hängde med dom framförvarande bilarna. När det var ett varv kvar så snurrade bilen framför mig och jag lyckade undvika krach och målflaggan kom som 6:a.

Race2 så blir det omvänd start ordning på dom 6 första så jag startade 1:a och fick tyvärr en dålig start och kom ut 3:a. Höll det i många varv tills jag lämnade en liten lucka och bilen bakom på 4:de platsen tog sig förbi men då tappade jag i utgången och kom ut som 6:a och var uppvaktad bakifrån hela racet tills sista varvet då en medtävlandes hjul sprängdes på rakan och jag drog i från dom bakom. Så jag höll 5:te platsen tills mål.

Tack till alla som hjälper mig att förverkliga min dröm