3. sep, 2012

Uddevalla SKCC 7

Vi åkte redan på fredag eftermiddagen för att vi skulle köra runt Göteborg och hämta den nya LUXOR-karten. På lördagen var det rena rama sommarvärmen i Uddevalla när vi plockade ihop det nya chassit.

 

Tävlingsdagen var det stora förväntningar med nytt chassi. Det var regn och rusk hela dagen. Isac gjorde en mycket bra tidskörning och hade snabbast tid av tjugotvå startande. I första heatet fick han därmed starta master och tog ledningen direkt med en bra lucka till tvåan Simon Sjögren och trean Alex Bergkvist. Isac höll sin ledning in i mål.

 

Även andra heatet fick han starta master men fick lite sämre start och Daniel Andersson var först ut men tillslut kom Isac om och fick direkt en lucka till tvåan. Passerade mål som etta.

 

I för finalen blev racet likadant som heaten innan, Isac vann men inte med så stor marginal.

 

I finalen var det nervöst skulle det fungera lika bra som det gjort hittills under dagen. Isac tog starten bra med Alex, Kevin och William tätt inpå. Isac blev omkörd av Alex och sedan av Kevin men Isac ville verkligen ha tillbaka sin andra plats så han försökte dyka in i en kurva men fastnade i "kurvsen" och snurrade på näst sista varvet. Passerade mål som sjua. Var allt lite besviken och tyckte det var synd men man måste våga satsar för att komma framåt.

 

Nu tar vi nya tag till SKCC tävlingen i Helsingborg på lördag.