27. aug, 2012

Juniorfestivalen "Lilla SM"

Juniorfestivalen "Lilla SM" är nu avgjord efter en kanon helg med blandat väder.

Efter första dagen var Isac totalt 4 av 30 startande i micro klassen. Tidskörningen på lördagen gick bra med åttonde snabbaste tid. Efter det delades alla in i A-B-C och D grupper där alla fick möta alla. I dessa heat körde Isac mycket bra och plasserade sig på 2:a, 3:je och 2:a igen i sista heatet. 🙂

 

Söndagen fick vi lite sovmorgon för "warm up" startade inte förrän 9.15. Det blev att sätta på regndäck och sen ut på "warm up", Isac kom in på snabbaste tid. Det kändes mycket bra. Starten gick i för finalen och Isac kom iväg bra, kom snabbt upp på första plats och kunde dra iväg så det blev en lucka ner till tvåan och trean. I näst sista kurvan innan målflagg snurrade han men hade tur och kom igång igen och passerade målflaggan som 1:A.🙂 (Både mamma och pappa höll på att få hjärtstopp när han snurrade).

Lagom till finalen började banan torka upp och alla mekaniker stod som frågetecken, kommer det mer regn? Ska vi har regndäck eller slicks?🤨 I sista minuten bestämde vi oss för slicks, bära eller brista.

 

Isac startade som master och fick en mycket bra start men tyvärr så blev det en smäll bakom med många kartar inblandade så det blev omstart och den blev inte lika bra men kom ut som tredje kart. Han kör mycket bra, Moa och han ville ha tredje platsen båda två men Moa tog hem den med några mm. Isac kom på en stark 4:de plats😀. Efter tvådagars tävlingen åker vi hem med en stark fjärde plats i detta tuffa startfält! Och ett stort grattis till segraren Melker Asp!

 

Nu tar vi nya tag till nästa SKCC tävling i Uddevalla