21. aug, 2012

SKCC 6 Lidköping

Skcc 6 i Lidköping är nu avslutad i lånat chassi från GRT-karting. Vi har beställt ett nytt Luxor chassi och hoppas det kommer denna eller nästa vecka. Frågan var hur kommer det funkar med nytt chassi, chaufför och mekaniker??🤨

På träningen funkade det mycket bra snabbaste och tredje snabbaste tid. Även tidskörningen fungerade fint och startade 4;a i första heatet. Isac kom ut som fjärde kart i starten men på andra varvet blev han utknuffad och det tog tid att komma upp igen men tillslut gick det och då hade alla 30 st passerat honom så det var att börja jaga ifatt dem. Kom in på 22:a plats. I näst kommande heat funkade det inte alls, var trögt redan från början men tog i alla fall 2 placeringar. Men då fick vi se att styrstaget fått sig en smäll när han blev utknuffad i förra heatet, så mekanikern fick lite att göra.

Startruta tjugo i förfinalen. Isac gjorde en mycket fin uppkörning till 10:de placering som även är startplatsen i  finalen. Han fick en mycket bra start och började passera kart efter kart, passerade målflaggan som 3:a.😀 Sista varvet i finalen satte Isac banrekord på 1:05,397. Isac visade verkligen i helgen att man kan komma tillbaka efter en incident och han var mycket nöjd med LUXOR-chassit.

 

Nästa helg blir det tälving i Jönköping "JUNIORFESTIVALEN" kallas även lilla SM