6. aug, 2012

Malmö SKCC 5 och Isac 10 ÅR

Tisdag packade vi husbilen och åkte ner till Klippan för träning med Kevin med fam.

Onsdag åkte vi vidare ner till Lockarps banan i Malmö för träning på kvällen. Träningen funkade riktigt bra och hade riktigt roligt med gokart kompisarna Neo, Viktor, Emil och Kevin.

Torsdag tog vi bussen in till Malmö för att gå och strosa i stan och äta god mat med fam Ohlin och fam Larsson.

Fredagen var vi vid banan och lekte och förberede inför tävlingsdagen.

Lördagen 4 august; GRATTIS ISAC PÅ DIN 10 ÅRS DAG! Morgonen började med paket öppning, efter det var det dags att ladda om för tävlings dag.

Vilken dag! Dagen började med två träningar där vi inte fick det att fungera så till tidskörningen bytte vi motor och se om det hjälpte. Isac fick 12:te snabbaste tid av 26 startande. Isac var inte nöjd tyckte att det gick tungt och fick inget flyt i körningen. Heat 1 rullade på bra och kom in på en 8:de plats. Även heat 2 rullade på bra tills det blev en incident där 4 kartar krokade ihop och det tog en stund innan de kom loss så Isac passerade mållinjen som 16:de kart. I förfinalen startade Isac på ruta 13 och kom i väg bra och var uppe på 6:te plats när bakom varande kart kör Isac rätt i baken så Isac flyger in i Axel, Isac kommer loss snabbt och kom in på 9:de plats. I finalen får Isac en bra start och kommer upp på 7:de snabbt men på sjätte varvet snurrar två bilar precis framför så han har ingen möjlighet att veja utan blir stående i klungan. Tillslut kommer de loss och då har alla bilar passerat och kommer i mål som kart 19. Isac är mycket besviken med dagen.