2. jul, 2012

SKCC 4 Axamoring Jönköping

Då var den fjärde deltävlingen avgjord på Axamoring i Jönköping. Det var 29 st förare anmälda och som vanligt var det "wetrace" i Jönköping. De regnade så mycket så det fick flagga av ett heat och gräva upp rännor så vattnet skulle rinna av banan. Men Isac han trivs när det regnar och det har han verkligen visat i helgen.

Isac inledde dagen med 1:a och 3:je bästa tid på träningen. Regnet det bara öste ner när det var dags för tidskörning, Isac körde till sig 3:je snabbaste tiden. Efter lunch började solen titta fram, då var det dags att byta till slicks när heaten skulle börja. Första heatet gick också bra för Isac där han plockad hem 2:ra platsen. Näst kommande heat kom han in på 5:te plats.

Förfinal dags och Isac hade startruta två, han kom i väg bra i starten och Alex Bergkvist, Isac och Melker Asp fick göra upp om första, andra och tredje platsen de var så jämna. Isac tog andra platsen, vilket race så spännande.

Finalen gick och Isac kom i väg bra, var med där framme hela tiden och fajtades. Isac plockade hem 3:je platsen, han är mycket nöjd med dag.