29. jun, 2015

Deltävling 3 i SSK-serien på Falkenberg motorbana

Vilken racehelg!

 

Fredag var det fria träningar så vi passade på att testa lite nya inställningar på bilen. Efter några pass så kände vi oss rätt nöjda.

 

Lördag morgon började med en fri träning där vi klockades för snabbast tid, roligt start på dagen. När det var dags för kvalkörning så hängde regnet i luften. Bilarna hann precis ut på banan innan regnet började komma. Isac körde in på snabbaste tid och fick starta 1:a i första racet.

 

Race 1: Isac fick en bra start och Moberg hängde på direkt. De drog ifrån och fick en lucka till bakom varande gäng och racade om första och andra platsen men Moberg drog det längsta strået så Isac kom in på 2:dra plats. Isac hade även 2:dra snabbasste tid som blir startplatsen i race 2.

 

Race 2: Isac kom i väg som 3:dje bil genom första kurvan. På varv 3 lyckades Isac bromsa sig förbi Sandström, det blev en kamp om andra platsen till sista varvet där Sandström lyckades ta sig om Isac så det blev en 3:dje plats i race 2.

 

Efter denna race helg känns det som vi hittat farten i både bil och chaufför. En mycket trevlig helg med släkt och vänner som kom och tittade.

Nästa race är "Raceweek i Kinnekulle" slutet av juli.