2. sep, 2013

Skcc 6 & Aspen Cup, Uddevalla

Dagen började med träningar där vi testade lite nya inställningar på bilen. Det visade sig bli bra och vi var med tidsmässigt.

Tidskörning såg mycket bra ut i början tyvärr lossnade bakaxeln efter något varv men Isac han att sätta en bra tid i böjan, 12:a i sin grupp.

I heat 1 hittade Isac lite fart till och tog två placeringar till och kom in på 10:de plats. Tyvärr var vädret sådär i lördags ena stunden regnar det och nästa skiner solen, svårt att ställa in bilen. I heat 2 tappar Isac ner till 16:de plats i startkurvan men kör upp sig till 11:te plats. I förfinalen slås grupperna i hop och vi startade i ruta 20. Då regnade det igen, då lyckades vi få till chassit och Isac körde upp sig till 13:te plats som även bli startrutan i finalen. Jätte bra kört Isac.

Dags för finalen och starten gick men Isac kom inte in på innern utan får istället en tryckare och hamnade i gräset, kommer upp igen men som 26:te bil suck. Men Isac gav inte upp utan plockade placeringar hela tiden. Kom in som 18:de bil efter en bra uppkörning, 8:de snabbaste tid i finalen. Total 39 startande i klassen J60.

 

Nästa tävling är den 21 augusti i Helsingborg, SKCC sista tävling för i år.