6. aug, 2013

SM 2013 Kristianstad

Då är vi hemma igen efter en rolig, tuff och lärorik vecka. Kanon väder hela veckan, runt 30 grader så det blev något kvällsdop i Åhus.

 

Träningen rullade på bra och vi var med bra tidsmässigt. I tidskörningen fick vi inte riktig fart på grejerna utan satt fast... så fick 27:de snabbaste tid av 50 startande. Under lördagen var det heat körning och Isac körde till sig en A-final plats, skönt att slippa "second chans". 🙂.

 

Söndagen var finaldagen och ISAC fyllde 11 år, GRATTIS!

Final dagen började med "warm up" där farten äntligen kom tillbaka.

I förfinalen startade Isac på plats 27 av 34. Då hände det som aldrig hänt!!!!! motorn startade inte men tillslut kom den, tyvärr var Isac ett halvt varv efter när starten gick och det blev en start krash. Gul flagg och "SLOW" skylt upp och de fick köra många varv innan grön flaggan kom igen, Isac kom in som 30:de kart.

Finalstarten med startplats längst bak  gick bra, Isac var med bra och hade fart. Då kör de ihop framför honom så han får väja ut i gräset men kommer tillslut upp på banan igen. Isac började jaga ikapp resten av fältet och kom i fatt och började köra om några stycken men sen kom målflaggan som Isac passerade som 25:te kart av totalt 50 st i klassen J60.

 

Han är nöjd med veckan efter alla incidenter och omständigheter. Både Isac och mekaniker har fått ny erfarenhet och lärt sig mycket nytt. Nästa år går SM i Umeå då vi ta nya tag.

 

Nu till helgen sätter SKCC i gång i Klippan.