19. maj, 2013

Skcc 3 Jönköping

Junior 60 hade ett startfält på 36 startande så de delades in i två grupper. På de fria träningarna låg Isac ca en sek efter snabbaste tid 🤨. I tidskörningen körde Isac till sig 11;te snabbaste tid, det resulterade till att försöka hitta mer fart till heaten.

I inledande heate passerades målflaggan som 10:de kart och andra heat som 9:de kart.

 

Ovanstående resultat blev statruta 17 i förfinalen och klar direkt för A-final. Förfinalen bjöd på många incidenter, redan i andra kurvan körde några i hop framför Isac så han väjer men får då en knuff från bakom varande och åkte in i däckvallen och fick inte upp karten. Så där var förfinalen slut för Isac. Detta medförde att han fick starta bland de sista i A-finalen.

Många trodde det skulle bli en tuff final med alla incidenter innan och det blev det. Finalen började med riktig startsmäll, men Isac lyckades komma i väg trots påkörningar från bakom varande. Nu gällde det att jaga i kapp klungan längre fram. Isac passerade målflagg som 18:de kart men var inte riktigt nöjd med det.

Sammanfattningsvis så har Isac bra fart som han ska får med sig hela vägen, hoppas framöver slippa vara med i fler incidenter.

Nästa tävling är den 25 maj på hemmabanan "Hagaslätt" Lessebo