2. maj, 2013

BSR / Hagaslätt Lessebo

Första maj är det alltid tävling på hemma banan "Hagaslätt" Lessebo och äntligen sken solen var klar blå himmel 🙂.

Dagen började med två träningspass som funkade bra och Isac var med tidsmässigt dirket.

Efter förarsammansträdet var det dags för tidskörningen och Isac körde till sig 4:de snabbaste tid och som även blev startrutan i nästa heat.

I heat 1 blev det en mycket lustig start, ena raden i start fältet hängde inte med utan tappade en hel del men Isac kom ifatt bra och passerade målflagg som 5:te kart. I heat 2 kom han i väg bra men efter tre varv skedde en incident så funktionärerna fick röd flagga racet. Efter ambulanspersonalen kollat upp chauffören så satte de i gång heatet igen. Då får man fortsätta på den pacering man var på när olyckan hände, Isac var på 5:te plats och höll den enda till sista varvet men tappade då en placering till 6:te plats.

 

Dags för förfinalen och Isac får en kanon bra start och kommer ut som 3:je kart men tyvärr ville inte motorn så Isac fick bryta efter första varvet och därav starta sist i finalen 😥.

 

Isac tog finalenstarten bra, alltid risk att starta sist ifall det snurrar någon framför och man inte hinner väja. Han började jobba upp sig placering efter placering och när det var sista varvet kvar var han i fatt Daniel och Elias som låg fyra och femma men tick ingen möjlighet att köra om. Passerade målflaggan som 6:te kart. En mycket bra och snygg uppkörning av Isac i finalen.

Gratulera teamkompisen Emil som tog hem första platsen i alla heaten under dagen.

 

Till helgen blir det tävling i Järfälla "Aspen Cup" följ mig gärna på www.amigoo.se och välj Stockholm Race Weekend.